30 november 2014
11:00

Örlogsstadens IBK

Referat: Gantesbo IBK - Örlogsstadens IBK

I Söndagens seriefinal mot Örlogsstaden får vi många återbud ifrån spelare.Blir en del spelare som får spela på lite ovana positioner.Startar med 3 backar 2 centrar och 3 ytterforwardspar,men får en dålig start 0-1 efter 1 minut efter mindre bra agerande i försvaret.Men repliken kommer omgående av Lucas och Oscar på en frislagsvariant och vi gör även 2-1 innan 2 minuter är spelade.Backarna får slita ganska hårt så vi flyttar ner Hampus på backen efter halva första.
Tycker vi är det bättre laget i första perioden men det är gästerna som kvitterar till 2-2.I andra kommer våra gäster ut mycket bättre och går fram till 2-5 ganska omgående och vi funderar på time out men vi gör 3-5 direkt efter och spelet funkar bättre. Vi går åter ner på 3 backar som vi kör resten av matchen .Andra perioden klart till Örlogsstaden,vi behöver lyfta oss rejält inför 3:de om vi inte ska inkassera våran första förlust!Och vi lyckas gå ifrån 3-6 till 7-6 på 5 minuter det vänder fort i den här sporten.När Örlogstaden kvitterar till 8-8 efter 13:43 och tar time out så tror dom flesta att detta är slutresultatet.Men Pontus och Emilio vill annat och trycker in segermålet 30 sekunder senare!
Detta är den häftigaste vändningar som jag varit med som ledare!